Shop arrow About
Uitgebreid zoeken
  • Nederlands
  • English
Shop
News
Inspiration
Creative?
About
Shopping Bag
Contact
Login
PDF Afdrukken E-mail
donderdag 28 februari 2008
True Vintage is er voor alle fashion & vintage lovers en gaat langs alle modesteden in de wereld op zoek naar de beste vintage items en brengt ze een stukje dichterbij! Zo kan jij zonder al te veel moeite bijzondere en unieke items kopen en ze binnen een paar dagen in huis hebben.

TrueVintage Hyve!
Word ook lid van de TrueVintage hyves!

Bestellen
Shop till you drop en stop de items die je wilt hebben meteen in je Shopping Bag! Vervolgens kan je de artikelen afrekenen via Ideal, of via een overschrijving. Het voordeel van betalen via Ideal is dat wij de betaling dan meteen binnen krijgen, waardoor je je spullen eerder ontvangt. Kom je uit Belgie, gebruik dan het Iban (NL09 RABO 0140 8621 29) en Bic (RABONL2U) nummer bij je betaling. Zodra wij je betaling hebben ontvangen maken wij je aankoop klaar voor verzending en heb je het binnen een paar dagen in huis!

Registreren
Registreren is handig, maar je kan ook zonder je te registreren iets kopen. Door je te registreren hoef je maar één keer je gegevens in te voeren en kan je vervolgens lekker shoppen, zonder steeds opnieuw je gegevens op te geven!

Verzending
De verzendkosten voor pakketten tot 10kg bedragen € 5,90 en worden verzonden via TNT post. Pumps, tassen etc. worden op deze manier verzonden. In een pakket kunnen zo mogelijk meerdere artikelen worden verzonden. Voor verzending naar Belgie bedragen de kosten € 9,72. Na ontvangst v

Tell a friend!
Enthousiast over True Vintage of over een artikel in de shop? Of wil je gewoon even je nieuwste aankoop laten zien? Klik dan op Tell a Friend en vul het email adres van je vriend of vriendin in!
Laatst geupdate op donderdag 16 april 2009